Een bijzondere week voor sp.a-Groen Gent

In de zomer van 2011 beslisten sp.a en Groen in kartel op te komen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. Deze beslissing werd genomen op basis van een koepeltekst die toen onderhandeld werd. De uitdaging is om Gent klaar te stomen als stad van de toekomst en de ecologische en sociale uitdagingen daarbij duurzaam aan te pakken.

Ondertussen organiseerden we op 17/12/2011 een ideeƫndag om op die manier al een insteek te krijgen voor de opmaak van het programma.

Deze donderdagavond (08/03/2012) organiseert het kartel open programmawerkgroepen om de teksten nog te vervolledigen - naast de overlegmomenten met het middenveld. Wie zich vrij kan maken, wordt gevraagd zich in te schrijven.

Zaterdag ten slotte, organiseren sp.a en Groen (apart) een congres om de kartellijst finaal vorm te geven. Vandaag werd bekend gemaakt dat Greet Riebbels op plaats 4 het kartel zal versterken. Greet was Ć©Ć©n van de medeonderhandelaars voor het programma bij cultuur, jeugd, sport, communicatie, participatie etc; ze is duidelijk een straffe madam.

Zaterdagnamiddag wordt alles over de lijst bekend gemaakt. Eerst de inhoud, nu donderdag!

geplaatst op: 05/03/2012

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.