De laatste campagnenacht?.

 

 

Het is ongelooflijk snel gegaan de laatste dagen. Nu zondag al wikt en weegt de kiezer en wordt er een stem uitgebracht - die hopelijk voor vele jaren - het beleid van ons land zal bepalen. Hoe precies? Dat zal moeten blijken?

 

Zondagavond komen we in elk geval samen in De Gruut vanaf 18h om de uitslagen te aanschouwen. Iedereen natuurlijk welkom! Ik denk dat het alvast spannend zal worden?

 

Maar zover zijn we in elk geval nog niet. De laatste dagen hebben we nog heel wat mensen aangesproken met een actie over ons banenplan, werd er op de non-profitbetoging over onze standpunten over sociale zekerheid en investering in de non-profit gecommuniceerd, gaan we veel op caf?, niet om pinten te zuipen, neen integendeel, we spreken mensen aan, overtuigen hen, worden overtuigd enz.. Ik ben pas terug van een actie met jong-groen! waar we onze jongerenkandidaten in de spotlight zetten. Straks vertrek ik opnieuw naar De Vooruit om het politiek discussi?ren tot in de late uurtjes te laten duren.

 

Morgen op de laatste campagnedag houden we een speed-dating-moment op de Korenmarkt. (normaal gezien met VRT nieuws) en sluiten we af met een fietstocht door Gent.

 

Ondertussen zijn er uiteraard talloze brieven, mails en andere zaken verstuurd, door mezelf, maar vooral door mijn omgeving die het goed met mij voor heeft, waarvoor mijn oprechte dank!

 

Zondag is het aan ons allemaal. Ik vind het alvast spannend en kan alleen maar hopen dat de inspanning van zovele mensen er toe bij gedragen heeft dat de kiezer weet waarvoor ze (niet) stemmen?

 

Veel succes met uw keuze alvast!

geplaatst op: 11/06/2010

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.