twee weken te gaan...

Dit is mijn 3e campagne als kandidaat, maar ik moet eerlijk zeggen toch ook de vreemdste. Om verschillende redenen. De eerste campagne in 2006, voor de gemeenteraad, daar leer ?het campagnevoeren? wat kennen. Vorig jaar, de Vlaamse verkiezingen, was al een ander paar mouwen, maar op de duur krijg je wel bepaalde zaken onder de knie. Je hebt een aantal zaken in je hoofd die je voor de volgende verkiezingsperiode anders zou aanpakken. Met de vervroegde verkiezingen, een nieuwe partijcultuur en kieskring, maar vooral de (begrijpbare) sfeer rond politiek en de onvoorspelbaarheid van de uitslag op 13 juni, moest ik noodgedwongen, waarschijnlijk net zoals zoveel kandidaten het toch over een andere boeg gooien.

H?t grote verschil is echter de tijdsindeling. Terwijl ik vorig jaar student was, werk ik nu voltijds en maak ik dagelijks mijn verplaatsingen naar Brussel op de koop toe. U hoort mij niet klagen, integendeel, maar zo af en toe langer dan 5 uur per dag slapen kan wel eens deugd doen?

Ik heb er voor Groen! een goed gevoel over, voor Elke zal elke stem tellen, maar ook zij kan volgens mij onze volgende volksvertegenwoordiger worden. Nog een goede 2 weken scheiden ons van 13 juni. Dit is alvast een greep uit ons schema voor dit weekend.

Zaterdag 29 MEI

 

13u30: afspraak aan Kalandeberg

1.    Partytentpermanentie aan Kalandeberg (en bezoek dekenijfeesten)

2.  Dekenijfeest Kalandeberg  Groene Valleifeesten, Keizerspark, Gouden Hoofd

3.    Keizerspark, Drongen Kermis, Groene Valleifeesten, Gouden Hoofd

4.    Fietstocht met de bakfiets & andere fietsen door het stadscentrum, waaronder Kalanderberg, Kunstsuperette (Sint-Baafs), Groene Valleifeest, Keizerspark

18u: campagne-aperitief in Het Gouden Hoofd (Slachthuisstraat 104) voor iedereen

Zondag 30 MEI

11u: Bloemenmarkt Kouter (afspraak aan Kiosk) + boekenmarkt en opening MIAT

Drongen Kermis

14u30 tot 16u: Dag van het Park in Baudelopark

Misschien wel tot ??n dezer?

 

Ps: wie de campagne een hart onder de riem wil steken of ??n van mijn kaartjes boven zijn bed wil hangen of aan zijn buurmeisje wil overhandigen, u weet mij te vinden.

 

geplaatst op: 29/05/2010

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.