De campagne kan beginnen

13 juni, de dag van de verkiezingen, komt snel dichter bij.

Met lijst 13 (Groen!) op 13 juni en 13 Gentse kandidaten op de lijsten merkt u het, we willen 13 verlossen van z?n negatieve bijklank.

Inhoud en vertegenwoordigers

Vandaag werd nationaal ons verkiezingsprogramma voorgesteld. Uiteraard bevat deze 13 thema?s, maar ligt de nadruk op integere politiek, in een duurzame economie werkgelegenheid stimuleren en armoedebestrijding met o.a. een duidelijke visie op pensioenen.

Naast de inhoud, zijn ook de mensen die de standpunten mogen verdedigen van belang en daar kunnen we alvast niet over klagen gezien zowel De Morgen als De Standaard de Groene fracties als de beste beschouwen.

Lijstverdeling

De topplaatsen van de lijsten werden al een tijdje geleden door het pollcongres goedgekeurd.

Dinsdag werd voor Oost-Vlaanderen de kick-off van de campagne ingezet met een voorstelling van de Kamerlijst een bijhorende persconferentie. Volgens de Gentenaar werd ik gestrikt, de invloed van Bracke zal wel nog na zinderen? Wat wel vast staat is dat ik de jongste kandidaat ben op de Oost-Vlaamse lijst met mijn 23-jarige leeftijd, samen met enkele anderen zelfs van alle Groene lijsten eigenlijk

Campagne

De inhoud is er, de lijsten zijn gevormd, nu kan de campagne beginnen: debatten en mensen, zeer veel mensen aanspreken en contacteren. Gelukkig kan dit in teamverband, ik ben daar zeer dankbaar voor.. Wie het team wil vervoegen, die geeft maar een seintje.

Morgen (vrijdag) wordt het meeste verkiezingsmateriaal geleverd in Gent en kunnen we er invliegen. Al heeft het geen nut te wachten op verkiezingsmateriaal om naar buiten te komen. Zo waren we vorig weekend vertegenwoordigd op de Muidefeesten, de terugtocht in de Brugse Poort, Jazz sur l?herbe in het Citadelpark en het kleurrijke Go?ts de Gand in het baudelopark.

Naar buiten komen en praten over politiek, eigenlijk doe ik niets liever. Maar online je mannetje staan is natuurlijk ook belangrijk. Daar wordt de volgende dagen ook hard aan gewerkt?

We weten wat gedaan, en u wordt via deze weg uiteraard op de hoogte gehouden? 

geplaatst op: 20/05/2010

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.