Bram komt op voor Groen! Oost-Vlaanderen

We laten kansen liggen

Als jongere kan ik niet tevreden zijn met de huidige politieke gang van zaken. Er is al geruime tijd nood aan een ander politiek klimaat waar de discussie niet over de postjes, die weliswaar noodzakelijk zijn om politiek te bedrijven, maar de inhoudelijke keuzes gaat. De keuzes die nu niet gemaakt worden, de kansen die we nu laten liggen hebben gevolgen voor de huidige generatie, maar vooral de generaties hierna. Als Master EU-studies bloedt mijn hart als ik zie welke kansen onze federale regering zou laten liggen indien het Belgisch voorzitterschap van de EU niet ten volle zou uitspelen. In Belgi?, maar ook in Europa kan het verschillende punten heel wat beter.

Foert!

Ik begrijp ten volle de redenen die mensen naar voor schuiven om niet of 'foert' te stemmen. Het deficit van politiek lijkt enorm. Ik ben niet akkoord met de oplossing die zij naar voor schuiven. Ik kies er iets aan te willen doen en dus op te komen.

7e plaats, we gaan er voor...

Ik (er)ken mijn gebreken, ook vanuit strategisch oogpunt: ik ben nieuw in de partij ?n de kieskring. Maar het campagnevoeren zit me in de vingers, de wil ervoor te gaan in de genen. Ik geloof dat Groen! op termijn een waardig alternatief kan zijn voor het huidig politiek gebakkelei en beslisloosheid. Met Groen! moeten we de kiezer overtuigen dat een duurzaam beleid nu nodig is. Daarom wil ik mijn relatief beperkte politieke en vakbondservaring, maar vooral wils- en werkkracht inzetten om samen met heel wat anderen, die verandering mogelijk te maken. Ik sta op een mooie zichtbare 7e plaats, ben daar ook zeer dankbaar voor en zal er alles aan doen om vanaf die plaats in Oost-Vlaanderen twee Groen!en in de Kamer te krijgen. geplaatst op: 17/05/2010

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.