Welkom (terug)

Beste vrienden,

 

Het is lang geleden dat jullie nog iets van mij hoorden rond politiek en mijn partij in het bijzonder. Er is was namelijk ook niet zoveel te vertellen?

 

Het resultaat van SLP was duidelijk t? ver onder de kiesdrempel, waardoor het onafhankelijk bestaan van de partij niet mogelijk is. Er wordt nu gekeken in welke mate samenwerking met andere partijen kan. In de eerste plaats wil ik afwachten hoe dat evolueert vooraleer ik conclusies trek voor mezelf.

 

Daarnaast heb ik niet stil gezeten ? het tegendeel zal u waarschijnlijk verbazen.

Ondertussen werk ik al twee maanden bij de liberale vakbond ACLVB als nationaal non-profit verantwoordelijke.

 

We zijn ook volop bezig ons appartement in Gent in te richten waar we eind deze maand zullen intrekken.

 

De aanleiding om deze nieuwsbrief echter neer te pennen echter is de volgende:

Dit weekend vond er een congres en bestuurverkiezingen plaats van L?. Voor wie L? niet kent, we zijn de jongerenbeweging van SLP. Na wat overwegingen heb ik beslist mij kandidaat te stellen als secretaris van L?.

 

Met de onduidelijke situatie van SLP in het achterhoofd, leek het mij de moeite een organisatie te ondersteunen die het sociaal-liberalisme in de toekomst misschien wel als enige nog in haar vaandel zal dragen. Ik ben in de eerste plaats bestuurslid, maar het zal mijn taak zijn vooral de structuur te beheren.

Ik pleit dan ook voor een partijoverstijgende jongerenwerking die zich vooral op de inhoud concentreert. Om de krijtlijnen hiervan uit te zetten, hebben we op 20 en 21 november bestuurweekend.

 

Het is mijn intentie om deze site wat actueler te maken..

Input geven is zeker welkom en regelmatig een kijkje komen nemen ook!

 

Veel groeten,

 

Bram

geplaatst op: 16/11/2009

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.