Voorlaatste weekend

Het is woensdag, nog vier nachten te gaan voor zondag.

 

Eindelijk is er eens vijf minuten tijd om wat neer te pennen over het voorbije weekend.

Zaterdag hadden we in Brugge een fietsactie. Op de paarsgetinte fietsen trokken we door de binnenstad van park naar park, om mensen twee minuutjes uit hun zon-moment te halen.

Daarna was het nog snel wat mails versturen, een bord terug goed zetten en vooral voorbereiden op een debat in Geluwe. Het was leuk om daar Bart Caron terug tegen te komen.

De man was vroeger ons West-Vlaams parlementslid, nu lijsttrekker voor Groen! Het debat bevatte heel wat meer animo dan het eerder lauwe debat in Brugge. We waren deze keer wel met negen partijen, maar toch zat de schwung er goed in. Ook deze keer denk ik dat ik wel degelijk mijn mannetje heb kunnen staan, ondanks het feit dat ik mijn papieren in de wagen liet liggen?

Na het debat was het eindelijk eens tijd om oude klaskameraden te bezoeken in Lauwe in het toen veel besproken jeudhuis ??t Schipke?.

 

 

Zondag was een echte zon-dag. Met bezoek aan de markt in Sint-Michiels, het Heldenplein in Knokke-Heist, dag van het Park in Zwevezele, de rommelmarkt in Jabbeke en ten slotte de Sinksefeesten in Kortrijk werd het een leuke, maar wel vermoeiende dag. Wat ik er vooral van onthoud zijn de vele gesprekken met mensen die mij eerst de rug toe keren, omdat ik ook ?van de politiek? was, maar dan uiteindelijk begrijpen dat gaan kiezen ?cht kiezen is en dat ook hun stem telt.

 

Maandag kreeg ik assistentie van mijn neefjes om heel wat krantjes en flyers te bedelen en waren de bezoekers van ?Oostende voor Anker? aan de beurt om meer over het sociaal-liberalisme te weten te komen.

 

Gisteren bestond vooral uit het aanpassen van de campagneborden en ten slotte nog een pintje te gaan drinken in ?Den Tap? in Torhout. Een caf? van iemand van Oostkamp, Oostkampenare zitten nu eenmaal overal..

 

Vandaag stond oorspronkelijk een bezoek aan de Kortrijkse campussen op het programma, maar een debat in Kortemark met Geert Lambert kwam er tussen, gelukkig bestaat de laptop en kan heel dit relaas op de trein geschreven worden?.

geplaatst op: 04/06/2009

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.