Nieuwsbrief

Beste,

U kunt zich op deze site inschrijven op de nieuwsbrief.
Dan krijgt u af en toe een update in uw mailbox.
Deze werd zopas verstuurd:

Nog 28 dagen..
De verkiezingen komen dichterbij.
De spanning stijgt.. Borden zetten, affiches plakken, interviews, persberichten, krantjes bedelen en vooral praten, zeer veel praten...

Hoe staat het intussen met SLP?
Wel, in een peiling die afgenomen werd v??r 'Doe de Stemtest' en v??r de Open VLD en LDD-historie staan we nu op 2,5%. Dat is niet over de kiesdrempel, maar wel meer dan Lijst Dedecker's peiling een maand voor de vorige federale verkiezingen. We weten ondertussen allemaal waar hij nu staat. Maar het zijn natuurlijk maar peilingen.

Ik doe trouwens nog steeds poging om mijn eindwerk in eerste zit in te dienen en mijn examens van 25 en 27 mei tot een goed einde te brengen. Al moet ik onmiddellijk aan toevoegen dat ik er verdomd hard naar uit kijk vanaf de 27ste mei van 8h 'smorgens tot 2h 'snachts op straat te staan.

De website is nu helemaal af met blogberichten, foto's (die nog worden aangevuld) etc..Je kan ook doorgeven of je iemand zou kennen die een handje wil meehelpen, ook al is het ??n uurtje.

De fanpagina op facebook is ondertussen al flink gegroeid in vergelijking met de eerste update en dat is zeer fijn.
Alle beetjes helpen, fan worden, de link van deze pagina op uw eigen wall posten en/of vrienden uitnodigen natuurlijk ook. Waarvoor alvast dank!

Het laatste persoonlijk wapenfeit in de pers is trouwens een artikel in de Schamper, de studentenkrant van Gent

Tot zover de nieuwsjes..

Nog 28 dagen, de spanning stijgt...
Tot binnenkort! geplaatst op: 10/05/2009

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.