Fakkel

September is alweer een week bezig.
De vakantie ligt voor de meeste mensen alweer ver achter ons.
Ook voor mij.
Na een intensief werkjaar deed het deugd ons huis verder in te richten, enkele dagen in Denemarken te kunnen vertoeven en te genieten van Gentse Feesten en Dranouter.

Ondertussen ben ik bij de vakbond alweer een paar weken aan de slag en kijk, straks staat de eerste gemeenteraadscommissie weer op de agenda.
We zijn dus terug vertrokken. 

Maar vanavond… Vanavond kan ik de fakkel als voorzitter van Jong Groen doorgeven. Met heel veel vertrouwen voor wie klaar staat en met heel veel plezier terug kijkend op wat was. En hoewel ik nog een aantal Jong Groen-jaren te gaan heb op de leeftijdsteller, automatisch kijk je terug…


Het waren vier mooie jaren als nationaal Jong Groen bestuurslid, waarbij je veel geeft, maar ook ongelooflijk veel terug krijgt. Uiteraard was het politiek gezien zeer boeiend, maar vooral het engagement op acties en activiteiten en de kameraadschap in de strijd zullen me bijblijven. Merci Groen(plus) voor de samenwerking. Merci Jong Groenen… Merci aan wie mijn engagement al die jaren heeft mogelijk gemaakt.

geplaatst op: 09/09/2014

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.