Ben jij er al uit?

Morgen is het zover. De dag van de waarheid, verkiezingen.

Ben jij er al uit?

De voorbije maanden, weken en dagen ben ik, samen met de collega's, zeer intensief de boer op gegaan om te pleiten voor een groen en sociaal beleid. En dat is nodig.

Het wordt tijd om samen beter te doen. Als voorzitter van Jong Groen word ik dagelijks aangesproken door mensen die de wachtlijsten weg willen voor crèches, scholen en rusthuizen. Het is tijd voor minder vervuiling en meer gezonde lucht. Een degelijk inkomen boven de armoedegrens. Weg met de GAS-wet voor 14-jarigen. Tijd voor een onderwijshervorming zodat talent niet langer verloren gaat. Meer en betere jobs voor jongeren, maar ook voor oudere werkzoekenden.

Als Gents gemeenteraadslid ben ik blij dat Gentenaren het verschil voelen tussen Groen in de meerderheid of niet. Dat moet ook in Vlaanderen, België en Europa mogelijk zijn.
Daarom ben ik in Oost-Vlaanderen kandidaat als eerste opvolger voor de Kamer.
Daarom ben ik kandidaat voor de enige partij die sociaal én milieuvriendelijk is.
Daarom durf ik vragen om zondag ook mijn bolletje te kleuren.
Daarom durf ik vragen om ook andere kandidaten op de drie Groen-lijsten in overweging te nemen, want je vindt er niet alleen straffe parlementairen op terug, maar ook 102 andere jonge kandidaten. Steun jongeren.
Hier vind je ze allemaal.

Twijfel je nog? Maak hier de vergelijking.

De campagne is bijna afgelopen. Nu ligt de bal in jouw kamp. Morgen kies jij. Kies positief, kies voor het enige sociale en milieubewuste programma van deze verkiezingen en steun de jonge kandidaten. Want samen kunnen we beter doen.

 

geplaatst op: 24/05/2014

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.