De studentenwind zit goed

Vrijdag werden in Terzake de eerste 'uitslagen' van studenten-enquêtes de wereld in gestuurd van de Katholieke Universiteit van Leuven.

Ze zagen er goed uit en wat blijkt vandaag... Groen is bij de grootste universiteiten de beste of net tweede best scorende partij van Vlaanderen volgens De Morgen.

Fijne cijfers, maar we zijn er nog lang niet.  
Peilingen zijn niet altijd betrouwbaar en bovendien, studenten vertegenwoordigen niet alle kiezers.

Al zit de wind wel goed. Daar moeten we niet flauw over doen, meer zelfs, daar mogen we blij mee zijn.

Het is dan ook nodig dat de Groen-fracties in de parlementen versterkt worden. Quasi elke Groen-parlementair wordt op het einde van de legislatuur door de journalisten als harde werkers omschreven die hun dossiers goed kennen.

Daarnaast merken we ook in Gent, als je met veel mandatarissen bent en mee kunt besturen, je best wel veel kan realiseren. 3 voorbeelden: Klimaatneutrale stad, fietsen en openbaar vervoer nemen lukt meer en veiliger en ten slotte er wordt gekozen om kinderen en hun ouders te ondersteunen door in kinderopvang en in onderwijs te investeren. Dit dankzij de Groenen in de meerderheid.

Dit is een beleid wat ook in Vlaanderen, België en Europa nodig is. Daarom ben ik kandidaat en met uw steun kunnen we dit misschien wel realiseren.

Maar daarvoor moeten we de positieve wind wel omzetten in resultaten. Dus nog anderhalve week keihard campagne voeren is de boodschap.

geplaatst op: 14/05/2014

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.