Samen Gentenaar - in de campagne - ook na zondag?

Dit is het dan: mijn laatste blogbericht voor zondag.

Terwijl u dit leest ben ik nog volop die 40% onbeslisten aan het opzoeken en zo goed en kwaad het kan aan het overtuigen.

Het was een lange, maar fantastische campagne.
Vooral opvallend was waarschijnlijk de uitdaging aan het adres van N-VA voor een debat in Vlaamse Gebarentaal, met een filmpje dat bijna 5000 keer bekeken werd. Over aandacht in de (online) pers kan ik op dat vlak zeker niet klagen.

Toch is campagne voeren vooral ploegwerk en een zaak van goede voorbereiding want in de laatste rechte lijn kom je tijd tekort voor nieuwe idee├źn.

Samen Gentenaar is de slogan van sp.a-Groen. Terecht, want het zegt zeer duidelijk waar we voor staan. We maken de keuze om mensen niet aan hun lot over te laten. We zetten in op het versterken van de buurt en maken plaats om kinderen en jongeren hun ding te laten doen.

Ook in de campagne is 'Samen Gentenaar' centraal gaan staan. 4 voorbeelden: Stem ook jong, het filmpje met de Jonge Groenen uit Gentbrugge/Ledeberg en de actie waarbij we kinderen gingen ophalen om ze veilig naar school te brengen. Maar bijvoorbeeld ook het voorbereiden van de verschillende debatten met Elke Decruynaere.

Om dan nog maar te zwijgen over de talrijke deur-aan-deur bezoeken met Lilianne De Cock (4e plaats provincie) en Mieke Valcke (6e plaats provincie) en de gezamelijke brief met Frank Bombeke (plaats 5 provincie) en de collectieve (sp.a-)Groen acties en plakrondes.

De schrijvers, plakkers, bussers, brainstormers en vele andere vrijwilligers achter de schermen zijn bijna niet te tellen. Ze verdienen een enorme pluim op hun hoed. Een hele dikke merci!

Zondag is het aan u - of liever aan ons - om een keuze maken. Kiest u voor een status-quo of zelfs een partij die het verleden in wil, of wil u vooruit met Gent?

Succes met de keuze...

geplaatst op: 12/10/2012

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.