Nog veertien dagen en vier debatten

Over twee weken, rond deze tijd, zullen we waarschijnlijk wel weten hoe de kaarten voor de partijen er voor liggen in Gent. Wat nog niet geweten zal zijn, is wie de gemeenteraad zal bemannen en bevrouwen. Dat zal waarschijnlijk ijsberen zijn tot maandag voor een aantal kandidaten.

Het is nog veel te vroeg voor een terugblik, want eigenlijk begint het nog maar pas. Het aantal onbesliste kiezers is zeer groot en opvallend veel mensen ervaren wat meer info over de inzet van de verkiezingen als positief.

Want in Gent is het waarschijnlijk nog nooit zo duidelijk geweest. De stadslijst zal waarschijnlijk wel de grootste fractie worden na 14 oktober. Maar zal ze groot genoeg zijn om een rechts beleid in Gent onmogelijk te maken? Dat is de keuze van de kiezer.

We gaan er in elk geval nog twee weken voor...
Met huisbezoeken, gerichte acties, brieven etc.

Ook debatten waarin ik participeer komen er nog aan.

Dinsdagavond organiseert GrAS (Groene Alternatieve Studenten) een debat met jonge kandidaten - 20h in het Geuzenhuis.

Woensdag gaat om 17h in het stadhuis een debat door georganiseerd door de Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap.

Zaterdagavond organiseert de Gentse Jeugdraad een debattle met de jongste kandidaat en het kopstuk van de partijen.

Tenslotte, hét debat met Helga Stevens, voor het eerst in Vlaanderen in Vlaamse Gebarentaal gaat door op 8 oktober om 20h in Hoogpoort 64.

Zeker welkom!

 

geplaatst op: 30/09/2012

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.