Stem ook jong

Heel wat mensen stemmen op gevestigde waarden. Dat is op zich een goede zaak, dat wil zeggen dat het werk dat de betrokken persoon verrichte door die kiezers gewaardeerd wordt.

Natuurlijk is dat voor kandidaten die voor het eerst op de lijst staan iets moeilijker om daarop voor te bouwen.

Vanuit het kartel hebben we de ambitie om meest kindvriendelijke stad van Vlaanderen te worden, waar ook jongeren zich thuisvoelen.

Wel, dan is het niet meer dan logisch dat de twintigers van de lijst samen - want Gentenaars doen het samen - op stap gaan en uitpakken met de slogan 'Je hoeft niet oud te zijn om wijze idee├źn te hebben'.

We maakten een kaartje met onze verouderde gezichten op de voorkant en onze strijdpunten op de achterkant. (Brede School, investeren in jeugdwerk, betaalbaar wonen). Daarnaast durven we stellen dat ook jongeren een grote meerwaarde betekenen in de gemeenteraad.

Meer info vind je op onze - hoe kan het ook anders - facebookpagina 'Stem ook jong'. Die kan overigens 'leuk' bevonden kan worden en gedeeld...

Wil je zelf eens weten hoe jij er binnen een paar jaar uit zou kunnen zien? Stuur je foto door naar 'stemookjong@hotmail.com'.

En op 14 oktober, stem je ook jong?

geplaatst op: 02/09/2012

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.