Groen maakt laatste kandidaat bekend voor gemeenteraadsverkiezingen

Op 10 maart stelden sp.a en Groen de Gentse kandidaten voor die naar uw stem zullen dingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober.

Hier en daar was toen een gaatje gelaten omdat een aantal namen later werden bekend gemaakt.

Ook Groen had toen plaats 32 open gelaten. Vandaag is die plaats in gevuld: Zeneb Bensafia.

Als oud gemeenteraadslid, actief rond o.a. welzijn en jongeren in de provincie en sterk verankerd in Gent is ze een absolute meerwaarde op de lijst.

De 16 groene kandidaten zijn nu bekend. De 35 sp.a-ers overigens ook...

De stadslijst van sp.a en Groen is een enorm sterke lijst geworden met kandidaten met verschillende achtergronden en profielen. Verjonging en vernieuwing krijgt een plek, gecombineerd met pakken lokale politieke ervaring, maar ook nationale mandatarissen...

Samen hebben we een visionair programma waarbij we er in zullen slagen om voor Gent de uitdagingen op vlak van mobiliteit, wonen en een plaats voor kinderen in de stad aan te gaan, tenminste met de steun van de kiezer.

Als jongste kandidaat ben ik dan ook zeer vereerd op plaats 11 te staan en heb ik de ambitie om de verwachtingen waar te maken. Nog minder dan 100 voor 14 oktober er aan komt. De planning begint min of meer in de plooi te vallen, maar eerst nog even Gentse Feesten!

 

geplaatst op: 11/07/2012

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.