Bram komt op - nu zeker

Mijn eerste blogbericht is een feit.

Het is mijn bedoeling zoveel mogelijk, enkele keren per week, jou op de hoogte te stellen van het verloop van de campagne van SLP en die van mezelf.

Eigenlijk draai ik in deze periode dubbele shifts. Naast de campagne schrijf ik mijn eindwerk en bereid ik me waar mogelijk voor op mijn examens.  

Gelukkig liggen die voorlopig wat gespreid, zodat campagne voeren, nog mogelijk is.

Velen zouden zeggen dat ik me beter eerst op m'n studies concentreer. Ik zou anderen misschien hetzelfde aanraden. Maar ik kan niet anders dan er nu voor gaan. Na 7 juni duurt het normaal gezien nog enkele jaren vooraleer de kiezer weer zijn mening kan geven. Wie weet wat er tegen dan alweer is gebeurd!

Na de vorige verkiezingen en vooral de beloftes die gemaakt werden, was ikzelf en misschien wel samen met jou, heel ontgoocheld in politiek. Terwijl politiek eigenlijk de toekomst zou moeten verzekeren, waren mensen enkel met het eigen grote gelijk bezig. De grote partijen bieden geen oplossingen voor de toekomst.

Dit toont eens te meer aan dat er tijd is voor verandering en zeker nu. Daarom kom ik nu op.

Voor SLP, want sociaal-liberalisme biedt antwoorden op de toekomst en is onderbouwd. We zijn niet populistisch met hier een daar een maatregel.. Het is een duidelijke rechtlijnige visie die gaat voor gelijke kansen , verantwoordelijkheid en vrijheid. Anderen belichten volgens mij te veel ??n van die drie, waardoor er geen evenwicht meer bestaat en de samenleving mankt loopt. SLP biedt zekerheid en kansen voor ontplooiing, daarvoor wil ik nu gaan. Samen met jou...

geplaatst op: 27/04/2009

< Terug

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wenst te blijven van mijn campagne, kunt u zich hier inschrijven op de nieuwsbrief.